Юлиан Вергов най-после се върна в дома на жена си Ирина Ялъмова.

Миналата година актьорът напусна семейното огнище и 10-годишната си дъщеря Алена.

Двойката нямаше брак, но винаги е била сочена за една от най-стабилните в артсредите.

Раздялата им роди какви ли не слухове. Според един от тях красива колежка успяла да завърти главата на Вергов. Някои дори му приписаха тайна връзка с фенка тинейджърка.

Юлиан бил с доста тежък характер и ревнувал жена си. Той не й давал да започне работа, защото щяла да се среща с други хора и можела да му изневери, докато той имал пълното право да не се прибира по цели нощи, без да й дава никакви обяснения.

Според друга версия всъщност Ирина е била засичана в компанията на по-млад мъж. Близки до двойката издават, че половинката на актьора страдала заради липса на мъжко внимание и затова го потърсила на друго място. Наранената жена всъщност била и доста разочарована, тъй като живеела с половинката си без брак.

„Отказахме се буквално четири часа преди подписването. Не мисля, че бракът може да задържи двама души, ако те са решили да се разделят. Единственото, което може да ги свърже, е любовта. Ако я няма, а мъжът и жената продължават да бъдат заедно, само защото имат брак, става ад за всички“, категоричен е актьорът пред Story.