Жената на Юлиан Вергов Ирина Ялъмова води малката им дъщеря вечер по кръчмите, забелязаха бдителни клиенти на столична пицария – пише „България днес”.

Малката красавица Алена обаче няма нищо против да седне като голяма на масата и да си поръча нещо от менюто.

Майка й работи като шеф във фирма, която върти електронни сайтове и очевидно работи до късно, затова няма време да готви за вечеря.

Баща й Юлиан Вергов пък живее отделно и е много ангажиран със снимките на „Стъклен дом” и спектаклите в Народния театър, пише kliuki.bg.

Така детето рядко яде домашна кухня и от малко свиква на нездравословна храна – отбелязва таблоидът.

За кризата в отношенията между Ирина и Юлиан се писа още през миналата година. Нито един от двамата досега не е потвърдил официално за раздялата.

Слуховете, които идват от приятелите им, са противоречиви – някои твърдят, че актьорът и жена му се виждат от време-навреме, а други – че са сложили край на отношенията си окончателно и се виждат само покрай дъщеря си.

Преди Коледа жълтите медии писаха, че Вергов и жена му са стоплили отношенията си. Актьорът дори водил дъщеря си на ски в алпийски курорт. Преди това през лятото обаче Юлиан прекара лятната си почивка сам на къмпинг „Смокиня”, където беше засечен от папараци.

Заглавна снимка: Bulphoto