Водещата Венета Райкова паникьосана потърси помощ във Фейсбук.

Тя публикува кратко съобщение и телефонен номер на мистериозен мъж, който по думите й не спира да я тормози.

"Приятели, имам нужда от малко помощ... Този номер 087647477* ме тормози - звъни и затваря по сто пъти на ден! Моля всеки, който има време, да му звъни и да затваря, за да види какво ми причинява! Благодаря ви!", написа блондинката в социалната мрежа.

Според Райкова мистериозният й душманин е 42-годишен и не си прави тийнейджърски шегички.

Репортер се свърза с "нахалника", за да чуе и неговата версия.

"Лъжа е, че съм я тормозил постоянно. Звъннах й само веднъж по погрешка. Историята е следната: поисках телефонния номер на приятелка от една обща приятелка. Тя взела, че ми дала номера на Венета Райкова, станала е някаква грешка", каза по телефона мъжът, който не пожела да назове името си, пише blitz.bg.

На въпроса дали наистина е получил десетки обаждания от фенове на тв звездата, както пишат на стената й във Фейсбук, той отговори: "Не, само няколко души ми се обадиха. Разбрахме се, няма никакъв проблем".

"Разбирам, че сте му подгряли телефона. Браво! И благодаря! Да види какво може да очаква всеки ден!!! За пореден път се убедих Фейсбук каква сила е и колко работа върши!!! Хиляди благодарности на всички, които взеха присърце молбата ми! Обичам ви", написа Райкова в социалната мрежа и продължи искрено да благодари за подкрепата:

Въпреки оправданията на мъжа, че я е набрал погрешка, водещата твърди, че това не е така: "ако ви покажа разпечатка от мобилния оператор да видите колко пъти ми е звънял.... а някои от разговорите дори съм ги записала!!!"