Ивайла Бакалова има тайнствен мъж до себе си, реди упоритата мълва.

От близо година миската поддържа връзка с мистериозен кавалер.

Половинката на красавицата е чужденец и почти не се вясва в България, пише „Всеки ден". Според мълвата в светските среди митичният мъж до Бакалова е англичанин.

Той е крупен бизнесмен с широка палитра от дейности - търговия с имоти, финансови консултации, борсови сделки. Милионерът притежава собствена яхта и личен самолет, с който се придвижва.

Откакто е с него, Ивайла истински цъфти и е видимо по-спокойна отпреди, коментирали приятелите й. Миската почти не стои в България. Всяко лято баровецът резервира къща в курорт в света Сен Тропе, където миската остава минимум месец и половина. В имението гостуват и куп нейни приятелки, както и сестра й Божидара.

„Чужденецът си е чужденец! Държи се с Ивайла като с принцеса и изпълнява всеки неин каприз! Не я ревнува и й дава пълна свобода. Нищо чудно връзката им да прерасне в брак. Май готвят сватба догодина", шушукали приятелки на Бакалова.

Баровецът засипвал половинката си с луксозни армагани. Неотдавна й купил зашеметяващо палто от бутика на „Шанел" и бижута за над 80 000 евро.