Майли Сайръс има проблеми с кожата на лицето.

Снимките в едър план показват нещо, което никой не би харесал. Най-малко почитателите на хубавицата, за които Майли е принцесата с кожа като коприна!Тази Майли е с лице за пред публиката

Кой не се е възхищавал от въпросните списания, в които звездите са като същества от друг свят! Съвършени! Майли Сайръс – също. Но преди няколко дни папараците я снимаха на разходка в Бевърли Хилс и…каква изненада! За жалост – неприятна. На екрана Майли е безупречно красива. В живота обаче 19-годишната гласовита звезда е обикновена тийнейджърка. Тийнейджърка, понасяща проблемите на възрастта си!

Папараци са снимали как Майли се шляе през почивните дни по магазините. Певицата видимо се е постарала да се облече така, че по-малко хора да я разпознаят. Етюд като в шпионски филм! Тъмни очила, шапка, нахлузена до веждите…Всъщност желанието да не бъде разпозната е било напълно обяснимо, пояснява www.eg.ru, цитиран от kliuki.bg. Звездата била без макияж! И без тоналния крем, без пудрата и всички останали фокуси ясно се вижда, че момичето има проблемна кожа. Пъпките по лицето й едва ли биха накарали някой неин почитател да я гледа в захлас!

Проблемното лице не е болка единствено на Майли. В случая може би има значение възрастта, но по принцип дългите снимачни дни, сценичните гримове и напрежението със сигурност също имат “заслуга” за това.