„Всичко на този свят се базира на любовта. Стотици войни са избухвали заради едната целувка, заради един поглед, ако щете. Това е – или си влюбен, или си загубен” , ревнал Веско Маринов пред приятели преди няколко дни.

Компанията били на заведение и странното му изказване определено предизвикало голяма доза недоумение сред аверите. Притеснението им се превърнало в шок, когато по бузите на певеца започнали да се стичат горещи сълзи.

Той се хвърлил върху масата и се разплакал още по – горчиво, без да каже поне за какво става въпрос. След няколко минути се посъвзел с помощта на една сервитьорка, която милостиво избърсала набразденото му от мъки лице, пишат от skandalno.net

Случката щяла да бъде забравена минути след това, защото всички малко или много се натъжили от безрадостното настроение на приятеля си и го ударили на ракия.

Тъкмо започнали да се отпускат, когато за зла беда в заведението влязла бившата съпруга на Веско – Цветанка Господинова. Първоначално тя се направила, че не ги забелязва и кротко седнала на съседна маса.

Веско запазил самообладание и продължил да се черпи, но от пръв поглед се виждало, че не се чувства добре. Минал повече от един час, а Цветанка продължавала да стои сама на масата и да поглежда през пет минути към тяхната маса.

Накрая Веселин Маринов не издържал и обяснил на приятелите, че по – рано през деня лично той се обадил на жена си, защото му станало много мъчно и я поканил да дойде при тях.

Тя едвам се съгласила, но все пак решила да се отзове, защото и тя като него през месеците на самота не можа да си намери нова половинка. Дали обидите вече са забравени и дали ще станем свидетели на втора сватба – само бъдещето ще покаже.