Пакистанци обявиха българка за достойна кандидатка за партньорка на Джеймс Бонд.

Според изданието The Express Tribunе младата актриса Евгения Радилова притежава самоувереността на момиче на агент 007.

Оценката дошла заради ролята й в хитовата кримка „Закон и ред”.

Сценарият вкарва нашенката в кожата на пакистанката София, която под прикритието на проститутка планира атентат в Манхатън, уточнява blife.

Радилова нашумя в българския шоубизнес преди години като адреналинката Ени - танцуваше в първия сезон на шоуто „Господари на ефира”, а след това замина да търси късмета си отвъд океана.

The Express Tribune подробно описва житието на Радилова - откъде идва, кога се мести в Щатите и какви други страсти има освен киното.

Най-голямо внимание обаче отделя на образа на героинята й. За да бъде по-достоверна, Ени общувала с пакистанци в Ню Йорк, които много й помогнали за по-автентичния акцент. Адреналинката изгледала и куп документални филми за пакистанската племенна култура.

„Кастингът на „Закон и ред” беше един от най-прекрасните и невероятни моменти от моя творчески живот. Кастингът сам по себе си беше уникален, пише в. "Монитор".

Стотици момичета кандидатстват за една роля и борбата е страшна. Но този път спечелих аз. Продуцентите и режисьорът бяха много доволни от моята работа и ми казаха, че може да ме върнат в шоуто. Работих с Ice T и всички останали агенти от шоуто. Те ме приеха като че ли аз бях звездата, а не те”, разказа преди време Радилова.