С мултимедия и парчето Never Gonna Give Up ще започне концертът на Дженифър Лопес у нас.

Поп звездата се качва на сцената на зала “Арена Армеец” на 18 ноември.

Джей Ло ще изпълни пред българската публика 24 от най-големите си хитове, а за биса е приготвила парчето Dance Again.

Така се казва и световното й турне, част от което е шоуто в София. До датата на гостуването й у нас програмата на звездата е сгъстена максимално, като за малко повече от седмица тя ще изнесе 7 концерта. В следващите дни ще бъде в Русия, Украйна и Турция, тази вечер е спектакълът й в Санкт Петербург. В София ще пристигне от Истанбул, където ще се качи на сцената три пъти - на 14, 16 и 17 ноември.

Сценичните изяви изобщо не пречат на Джей Ло да следи обстановката в САЩ, свързана с първия изборен ден за президент.

В последните няколко дни певицата активно призовава своите сънародници от страницата си във фейсбук да гласуват. Убеждава ги, че участието във вота е приносът на всеки един към това светът да се промени и да стане по-добър.

Самата тя не крие своите политически пристрастия и открито демонстрира подкрепата си за настоящия президент Барак Обама.

Българските фенове на звездата от няколко седмици организират различни прояви в очакване на нейното шоу. Освен че пускат в мрежата видеообръщения към нея, те се събират и за да танцуват на различни места из центъра на София.

Тази събота за пореден път някои от най-популярните денс студиа се обединяват, за да пресъздадат оригиналната хореография от видеоклиповете на Джей Ло. Бившата адреналинка от “Господари на ефира” Алекс също ще се включи със свои възпитаници. Бобо като истински фен на звездата няма да пропусне събитието и дори ще го използва, за да изпълни най-новото си парче.