В Sofia Live Club, предстои една енергична вечер с музиката на James Brown.

На сцената ще се качат популярната българска група Акага и Buzz D’Angelo, който е един от най-добрите имитатори на Mr. Brown.

Джеймс  Браун, наричан "Кръстникът на соула", е една от най-влиятелните фигури в популярната музика на 20-ти век. Продуктивен певец, композитор и  музикален продуцент, Браун оказва пряко влияние върху еволюирането на госпела и ритъм енд блуса в соул и фънк.

Днес, един от най-добрите имитатори на James Brown e англичанинът Buzz D'Angelo, който за първи път ще се представи пред българската публика. Музикантът е изключително популярен в Европа, и според феновете на фънки музиката неговата шоупрограма се нарежда сред най-добрите в света. Гостува в различни театри във Великобритания и създава фантастични спектакли със своята банда James Brown Experience.

Група Акага е добре позната на музикалните  фенове в България и традиционно се откроява с динамичното си свирене и със заразното добро настроение, което носи на концертите си. Освен от музиката на Buzz D’Angelo и Акага, танците ще бъдат подсилени с интересни видео сцени и незабравими фънк и соул ритми.