Ванеса дебютира в попфолк жанра с песента "До стената".

Меломаните в Мрежата веднага коментираха новата изпълнителка на Ара Мюзик и не спестиха добрите отзиви за първото ѝ парче, пише signal.bg.

Броени дни след дебюта си, младата изпълнителка коментира своята първа медийна изява.

"Ванеса е творчески псевдоним. Името ми е Ваня, но тъй като вече има Ваня се наложи да измислим нещо с продуцента ми" - сподели тя.

За пътя си към професионалната сцена, младата надежда на фолка обясни:

"Януари месец имаше кастинг, на който аз се явих и ме одобриха. Бях извикана на прослушвания, на разговори и така докато подпишем договор. След това започнахме да работим по първия ми проект".

Ванеса разкри и каква е причината да се насочи към най-комерсиалната музика у нас.

"Аз пея и поп, но в попфолка има най-голяма реализация. Нямах колебания за музикалната компания. Когато видях, че има кастинг на Ара Мюзик, веднага се регистрирах и се явих на него" - каза тя.

Най-новото име във фолк жанра разказа за себе си:

"Аз съм от Ямбол. В момента съм студентка във Варна в Икономическия университет. С музика съм се занимавала от около 2 години. Ходила съм на кастинг за първи път, когато бях на 16 години и след това реших, че трябва да се занимавам с пеене, да посещавам уроци, за да се усъвършенствам. Тогава започнах да ходя при една учителка, а тя впоследствие ме препрати при друга".