Николета Лозанова все се мъчи да запуши злите езици, които постоянно я плюят, че не става за майка. След като наскоро лъсна по бельо, възседнала съпруга си, масово потребителите я питаха: ''А къде е детето?''

Сякаш, за да докаже, че не е забравила за Никол, плейметката реши днес да зарадва своите почитатели с нови снимки, където вече изрично подчертава на английски, че ''това е нейното семейство''. Ние го знаем, че е то, но след нейното натъртване отново настана дива олелия във форумите.

Причината е, че според повечето от потребителите НиЛо позира адски престорено и въобще не й личи, че вече е родителка. ''Къде ти е майчинското чувство, виж се каква си изкуствена!?'', хулят я дамите. Мъжете се радват на формите й, а женската част се тресе от злоба и смях от чупките и фръцканията на госпожа Божинова.

На един от фотосите силиконката е седнала с отворено деколте и лявата й ръка е подпряна с ефектен жест върху бебешката количка. Както обикновено, Николета е свела уж невинен поглед в земята, а майсторът на кадрите е запечатал милата гледка, която се очакваше да трогне Фейсбук. Ама нищо такова не се случи!

Следващият общ спомен на звездната двойка също се стори по-скоро изкуствен и насилен, отколкото вълнуващ. ''Николета пак държи малката все едно е някакъв придатък, като нарисувана до нея, голям смях!'', гласят реакциите на аудиторията, цитира kliuki.net.