Фолкпевицата Асилия ще дари националния вратар Николай Михайлов с бебе, обяви в седмичната си рубрика в „Монитор” гадателката на Берлускони Теодора Стефанова.

„Както прогнозирах още преди месеци, това ще се случи. Дали скоро или малко по-късно, но детето няма да закъснее и ще скрепи още повече чудесната им връзка”, каза Теодора и за пореден път заяви, че двете враждуващи семейства – на Михайлов и на Валери Божинов, ще заровят томахавките и ще гледат заедно наследниците си.

Що се отнася до българския футбол и предстоящите в сряда мачове за Купата на България, Стефанова е категорична, че големи изненади няма да има. Гвоздеят на програмата ­ „Лудогорец” ­ ЦСКА, ще оправдае очакванията за дерби.

Този мач обаче няма да се размине без скандали, които ще бъдат предизвикани от неадекватни решения на съдията
както и от недоволството на феновете по трибуните на стадиона в Разград.

„В този двубой ЦСКА ще покаже израстване, ще играе добре, но краен победител, било то и незаслужено, ще бъде „Лудогорец”, обяви гадателката.

17-годишният футболен талант Серафим Михайлов ще направи добър сезон в „Локомотив” (Пд), като ще извоюва мястото си на титуляр в отбора, смята Теодора.

„Това ще бъде трамплин за него. Защото един ден ще заиграе в чужбина, при това след доста добър трансфер, може в Италия или Испания”, казва тя. Този сезон обаче Серафим ще изиграе важна роля на „Лаута” и дори към края мнозина ще му припишат ролята на обединител, каквато имаше Златан Ибрахимович в „Милан”, твърди още Стефанова.

Според гадателката до две години Мартин Петров пък ще има голяма промяна в живота си. Ще остане още един сезон на терена, а после ще се ориентира към треньорството. „След време Мартин може да седне на скамейката на голям клуб ­ каза Теодора. ­ Той обаче все още има голям хъс и ще продължи да играе, може и да се върне в Германия.”

Разразилият се в последните дни скандал между МФВС и БОК около парите за олимпийска подготовка ще се разреши по цивилизован начин, категорична е Стефанова.

Ще се намери най-доброто решение за финансиране на подготовката, за строежа на спортни бази и за развитие на млади таланти, допълни тя. Според Стефанова Стефка Костадинова ще поеме и нови ръководни функции, като не е изключено до две години да бъде приета и за член и някоя международна организация. Свилен Нейков обаче ще има още доста проблеми за разрешаване, но той ще съумее да намери верния път и да запази поста си, твърди още гадателката.

Първата ни ракета в женския тенис Цветана Пиронкова ще има успех в Турнира на шампионките в София. Тя ще даде всичко от себе си и ще зарадва многото си фенове в България. Добрата игра на пловдивчанката ще й помогне да се изкачи още по-напред в световната ранглиста. Стефанова предрича по-добро класиране от това в Базел и за Григор Димитров в последния му за годината турнир в Париж.

Личната гадателка на Силвио Берлускони е на мнение, че той ще докаже своята невинност, въпреки че преди ден бе осъден на първа инстанция на 4 г. затвор за данъчна измама. Освен това бившият премиер на Италия трябва да заплати обезщетение в размер на 10 млн. евро и му се забранява да поема държавна длъжност през следващите 5 години.

„Той ще докаже, че всичко е на политическа основа и няма нищо незаконно в дейността му. Силвио ще понесе още удари и няколко други дела, но това няма да го сломи и той ще се върне в политическия живот на Италия, стига да е жив и здрав. Ще се стигне до промяна в закона, като ще извоюва пряк избор на президент на страната от народа, а пред него самия стоят два варианта – или президент, или сенатор”, сподели още неговата гадателка.

Още преди месец Теодора предрече ескалацията на напрежението в Къщата на ВИП брадър, но сега е на мнение, че риалитито ще завърши с положителни емоции. „Благодарение на шоуто ще се оформят две нови любовни двойки”, смята Стефанова. Според нея водещата на шоуто Александра Сърчаджиева ще получи още предложения за работа след успеха тук и ще има нови проекти, с които ще се ангажира.