Цяло чудо ще е ако Съквартирантите излязат живи и здрави от Къщата. След като Иван Ласкин се изгори, докато гасеше мокета, който запали с цигарата си, Къци вдигна кръвно, Люси се оказа с разбит нос от уж приятелски удар на Ники, сега пък Златка изрева, че й се ''разместил ботоксът'', каквото и да значи това.

Тя проплака още по време на мисията, когато жертва красотата си. Тогава Никол трябваше да й сложи гумена шапка на главата и й налепи изкуствени брадавици. При поставянето на шапката Златка изшептя – „Внимавай, че имам ботокс“. Ръцете на Никол се разтрепериха и колкото и да внимаваше, явно е засегнала някой таен и невидим белег от интервенцията. После дълго време бургаската знаменитост се оплакваше, че я боли челото, пише skandalno.net.

Принципно ботокс се прави, като процедура на дами над 30 и дори над 40 години. Той опъва лицето и премахва естествените и мимическите бръчки. Златка няма как да имам естествени, защото е прекалено млада. Едва сега стана ясно защо дори когато плаче или се смее, при нея лицето остава като маска. Но пластични хирурзи се чудят кой я е „опънал“ при това преди три години, когато е била само на 25. Това не се практикува и не е добре за пациента, защото рискува след време непоправимо да се сбръчка, твърдят специалисти. А кой пък е платил скъпата операция, няма защо да гадаем. В края на краищата нали Патрашкова вече ще прави от Златка друг човек?