И звездите имат сърца. Доказателството идва от САЩ и телевизионното предаване "Night of Too Many Stars".

Идеята на продукцията е да помогне на децата и техните семейства, които се борят с аутизъм.

Организират се търгове с вещи на известни личности, както и събития с тях, а публиката става участник в една наистина благородна кауза.

Тази неделя, на сцената на "Night of Too Many Stars" излиза Джоди ДиПиаза, малко момиче, което е успяло до някаква степен да се пребори с коварната болест. Причините за успеха са две - доброто училище, в което родителите му са го записали и музиката. Музиката е тази светлина, която води Джоди към пълноценен живот.

Преди да застане пред пианото, Джоди е била агресивна, а лекарите са казвали, че няма особено голям шанс тя дори да проговори.

Няколко години по-късно Джоди е на сцената с нейната любима певица Кейти Пери. Тя е изпълнителката, чиито песни спасяват Джоди.

В неделя младата девойка е имала честта да акомпанира на любимата си звезда и заедно с нея да изпеят песента "Fireworks".

Сцената наистина е трогателна и ни напомня, че и звездите имат сърца. При това големи. Трогателен е и фактът, че музиката може да бъде толкова важна за едно дете, което се бори за мястото си под слънцето.

Очевидно Кейти Пери има време да подкрепи и друга, по-голяма кауза от кандидатпрезидентската кампания на Обама.