Само няколко дни след като Ръсел Бранд "дебютира" с новото си гадже Ориела Маделин Амиейро, певицата и екс-любима на комика Кейти Пери бе щракната от папараци с млад мъж, който веднага бе обявен за новата й любовна тръпка.

Двамата бяха хванати на летище LAX в Лос Анджелис. 27-годишната певица се бе издокарала в "рокерски" ансамбъл, включващ кожено яке, панталон и ботуши, носеше очила и големи халки на ушите си, а синята и коса бе високо вдигната.

Приятелят й пък бе обут в дънки и маратонки, носеше синя риза и суитчър, с чиято качулка бе захлупил шапка с козирка. Въпреки, че не интимничиха пред папараците, двамата изглежда се радваха на компанията си, което доведе и до предположенията за любовна връзка.

След справка обаче, се оказа, че тайнственият мъж всъщност се казва Джони и освен, че е гей, е и стилист на певицата.

Надеждата, че Кейти скоро ще преживее Ръсел все пак остава. Певицата написа в профила си в Twitter съобщението: "Изборът да бъдем позитивни всеки ден, е най-големият лек!".

Приятелите й наскоро се зарекоха да направят всичко възможно за да й помогнат да преживее разпадането на брака си с комика.

Източник заяви пред "Холивуд Лайф":

"Кейти е много разстроена заради развода. Никога не е предполагала, че нещата ще приключат по този начин. Приятелите й я насърчават да ходи на срещи, не искат тя да си губи времето в мисли за Ръсел."

*Ръсел не си губи времето

Певицата Риана също иска да помогне на приятелката си по някакъв начин, като е решила да й урежда срещи.

Изглежда, че настроението на Кейти наистина се е подобрило. Тя бе забелязана обградена от близки приятели на партито на Елтън Джон, по случай наградите ''Оскар'': "Кейти не изглеждаше тъжна нито за миг, смееше се и се държеше както едно време.", заявява източник.

*Кейти на партито на Елтън Джон (Снимки: Getty Images/ Guliver)