Арест за измами в сериозни размери заплашва певеца Константин. Наскоро стана ясно, че чалгаджията дължи половин милион лева на държавата за наема на дискотеката си.

Константин е наемател на дискотека в столицата и от две години не е плащал наема й. Обектът се оказал с двама наематели – той и Евдокия Велева, която спечелила тайния търг за ползването му под наем. Търгът бил проведен от ''Студентски столове и общежития'' още през 2010 година.

На първо място се класирала фирма ''Биг Брадър'', но впоследствие се отказала и заведението било дадено на Велева, която се класирала втора. Докато Велева се накани да влезе във владение, там самостоятелно се настанил певецът Константин, който изобщо не участвал в търга. От септември 2010 до днес, той не платил нито лев наем. На месец той трябвало да плаща по 22000 лева, но не бил съгласен със сумата.

В момента срещу него се водят две дела, но Константин отказал да се изнесе от заведението, докато съдът не се произнесе. Той каза, че имал контрадоводи и ще ги представи в съдебната зала, когато му дойде времето. Дискотеката е доста известна и в нея ходят от лъв нагоре, но често и край нея се появява полицията да потуши по някой скандал, пише skandalno.net.