Фолкпевецът Константин бе замесен в грандиозен скандал, свързан с дискотеката, която е в негово владение от скоро.

Оказа се, че дискотеката в Студентски град - „Плаза денс център" има няколко собственика и наемателя, които не могат да се разберат помежду си, съобщи bTV.

Преди две години Евдокия Велева печели търг за стопанисване под наем на тази дискотека в Студентски град за 22 000 лева на месец. И така се предполага, че тя може да я ползва под наем и да печели от нея.

Собственикът на земята, на която е построена дискотеката обаче твърди, че това е земеделска земя и претендира за собственост и на сградата, построена върху нея.

Така той самосиндикално си отстъпва земята на Константин Славчев, известен на широката аудитория като Константин, заедно с построената отгоре дискотека. Така се оказва, че Константин се е самонастанил. Пред bTV певецът коментира казуса така:

„Има правен спор и единствено по този спор могат да се произнесат правните институции", каза той и отказа да коментира какъв наем плаща.

Евдокия Велева го обвини и в това, че ползва чужда търговска марка, тъй като "Плаза денс център" не е търговска марка на Константин Славчев.

Оказа се, че има 6 кашона с папки и документи за собствеността на дискотека „Плаза". Само в последно време земята е сменила собствеността си 5-6 пъти.