Випове или не, всички участници в тв формата ''ВИП Брадър'' са живи хора и принудителният застой на едно място в къщата вече започна да си казва тежката дума.

От началото на ''брадъра'' изминаха около двадесет дни, през които съквартирантите бяха подложени на пълна сексуална диета. Това започна да дава отражение и някои от по – чувствителните започнаха да мислят как да удовлетворят кипящите страсти.

Особено тежко понесе това на лакомата за мъжко внимание моделка Златка Димитрова, която в прав текст заяви, че вече не издържа без секс и е крайно време за едно здраво ''чукане''. Така и не стана ясно дали изказването й беше адресирано специално към някой от мъжете – съквартиранти, или просто бе покана към продуцентите да я пуснат за два – три часа навън.

Другата изгоряла без ласки дама е певицата Мариана Попова, която започна да говори за секс под път и над път. Без никакво притеснение тя започна да оглежда мъжете и да преценява с кого може да се засмуче в случай на нужда. От полезрението й вече отпаднаха Къци и сървайвъра Ники, защото по нейна преценка в гащите си не крият кой знае какво, пише skandalno.net.

Шеметната кариеристка Никол Станкулова пък отказва да говори на сексуална тематика, въпреки че непрестанно се увира около Багата и видимо кипи от желание. Ромската перла Бони също отказва да коментира, защото се притеснява, че дъщеричката й Михаела ще я гледа по телевизора и не трябва да се излага пред нея.