В образа на порно звезда ще влезе еротичната моделка Златка Димитрова в новия епизод на сериала "Сутрешен блок".

''Играя порно звезда, но не се събличам!”, предупреждава Златка, която се чувстваше изключително комфортно пред камерите на шоуто и сподели, че телевизията е една от мечтите й.

По време на снимките Златка се наслади на компанията на мустака във фолка Милко Калайджиев. Самият той също имаше роля в ТВ поредицата, която едва ли е изненадващо, че е свързана имено с окосмяването му над устата.

''Като у дома си съм!'', присъедини се към мнението му и Милко Калайджиев, пише bliasak.bg. ''Досега не съм играл такава роля, пародия на отчаян до крайност човек. Всичко е поднесено елегантно и с много хумор, но все пак, когато става дума за мустака ми, винаги съм сериозен.''

И за Златка, и за Милко това не е дебют в актьорството. припомнчме ви, че Димитрова изяви таланта си в лентата ''Корпус за бързо реагиране''. Милко пък показа, че актьорската гилдия е изгубила от това, че той се изявява като фолк певец, когато игра сцена от сериала "Забранена любов" заедно с Ицо Хазарта, като част от задачите им в шоуто VIP Brother 3.