Прочетете вълнуващото интервю с една от най-обсъжданите личности у нас - Златка Димитрова. За любовта, кариерата и амбициите...

- Здравей, Злати! Напоследък пътуваш доста. Откъде намираш цялата тази енергия?

- Винаги имам сили да правя, това което ми харесва. Не мога да се уморя от това да снимам, да работя по сесии, филми и предавания. Това е заложено в мен, това ме прави щастлива, позитивно настроена и удовлетворена. Разбира се, не съм от стомана, но когато дойде време за почивка е сладко.

- Може би новата ти любов те вдъхновява... В началото всяка една връзка е розова, не се ли притесняваш, че може да почнат скандали и караници по между ви?

- Да, така е прав си! Всичко в началото е път от рози, за това и не искам да говоря, не знам какво ще стане между нас. Аз все още градя име, а и не съм постигнала целите си, има време за всичко.

- Имаш свое шоу в известно столично заведение. Навярно доста хора са те гледали на живо, но за тези, които не са... каква е Златка Димитрова на сцената. Как минава едно твое представяне?

- Това шоу е на Валентин Кулагин, много талантлив човек. Той се грижи за всичко, както и за нас да се чувстваме добре, красиви, секси, истински на сцената. Подготовката за една наша изява е дълго приготовление. Репетиции, малко диетки, целият ден ни е зает ако имаме участие. Грим, коса, стайлинг, репетиции...но пък е супер! Изпитвам удоволствие, чувствам се добре.

- Едно пиленце ми каза, че имаш амбиции за музикална кариера. Не се ли притесняваш от негативите, които може да има след един такъв експеримент?

- Това за запиша песен е моя мечта, ще го направя независимо дали ще се хареса на хората.



- Когато човек силно желае нещо то се случва. За какво мечтаеш? Наскоро каза, че би искала да си водеща или да имаш рубрика в предаване като "На кафе"... Това ли е твоята следваща цел по пътя на твоето развитие?

- Да, наскоро когато бях на гости при Гала тя ме шокира с първия си въпрос към мен, за рубрика при нея. Да, това искам. Искам собствена рубрика в нейното предаване.

- Какво мислиш за хората, които са пристрастени към пластичната хирургия? Ти нали не си, успокой ме... Питам те, защото д-р Енчев беше казал, че нямаш нужда от операция на носа, но все пак ти си я направи...

- Не, не съм пристрастена към пластичните операции, но това не означава , че съм против. Аз мисля, че жената трябва да се поддържа и променя. Всичко е допустимо в граници. Наистина Др. Ангел Енчев беше против, но аз съм много твърдоглава и се подложих и виждате резултата е налице. Много съм доволна!

- Търсена си като модел и в много други държави. Имаш ли амбиция да пробиеш и в Америка?

- Да, така е, прав си... това ме прави истински щастлива!. Наскоро снимах с фотограф от Америка, но за сега нямам амбиции да пробия там. Пътувам доста, даже скоро летя за Гърция, после Ливан и до Париж. Благодарна съм на Господ, че имам работа.