След успеха на втория си дуетен проект с Лазар – "Боли ме", Пламена работи по нова песен. Проектът ще бъде представен още тази есен.

Певицата споделя пред "Планета", че парчето е с типично попфолк звучене и е по музика на известен хитмейкър, но засега пази в тайна кой е той. Стиховете са дело на текстописката Лили Димова и изпълнителката е щастлива, че точно на нея се е паднало да изпее този текст, пише signal.bg. Тя се чувства удовлетворена, че има възможност да експериментира с различни стилове и да развие творческия си потенциал.

*Лазар и Пламена в ''Боли ме''

След страхотното лято и романтичната ваканция с любимия й мъж, Пламена е заредена с много хъс за работа и нови проекти. Творческата муза вероятно се дължи и на красивата любов, която певицата изживява от няколко месеца.Приятелят й живее отвъд Океана, но голямото разстояние не пречи на двамата да съхранят горещите чувства помежду си. Засега обаче изпълнителката не прави планове да се премести да живее при него, защото приоритет са й песните и срещите с феновете.

*Пламена в ''Боли ме''