Нов медиен скандал!

"На Нина всичко й се връща. Преди години преследваше Зуека, на когото преподаваше и не миряса, докато не го разведе. "Прилапа" го уж да го  обучава и постепенно станаха любовници. А бяха  страхотна двойка с първата му жена Румяна. По същия начин сега и на Нина й отмъкват мъжа. Не спира да лае навсякъде по Зуека какъв бил неблагодарник, понеже тя го направила звезда", разказаха пред "Всеки ден" актьори.

Още преди няколко месеца Зуека спрял да крие връзката си с тъмнокосата хубавица Анна Вичева. В началото Зуека обещал на дъщеря си Девина, че на всеки празник ще бъде с нея и майка й. В продължение на един месец успял да спази обещанието си и се виждал с хлапето всеки уикенд. Постепенно започнал да измисля извинения за липсата си.

50-годишния юбилей на Нина, с която освен 20-годишна връзка го свързваха и общи проекти, също пропуснал, а през лятото предпочел да прекара ваканцията си с новата си жена Анна близо до Варна.

"При нас имаше драма, не се разбрахме много дълго време, но причината да се разделим не е Анна. Надявам се да изкарам останалата част от живота си с нея. За театър "Кредо" отговаря вече Нина, "Шанел" ще има още няколко постановки, обещах на Нина.Но иначе всичко между нас е свършено", потвърди раздялата си с Нина Василев.

Нина обаче не е първата  съпруга на Зуека. Още по времето, когато бил студент във ВИТИЗ, той се оженил за своята колежка от театралната академия  Румяна Узунова. За разлика от своя съпруг обаче тя не направила звездна кариера, а в продължение на близо 10 години работела в Нова телевизия.