Антон Краус, който след 5 години съвместен живот заряза фолк дивата Кали, призна, че певицата му е изневерила.

Двойката се раздели изненадващо за всички, а краят на връзката им предизвика множество слухове.

"Колкото и да е неприятно да го призная, да, изневери ми", разкрива Антон пред "Уикенд".

Мъжът потвърди казаното от певицата, че вече не живеят заедно.

Въпреки обидата, която му е нанесла, мъжът е категоричен – тя е майка на сина му, с нея е прекарал няколко от най-хубавите си години и не би я докоснал с пръст, за да я накаже за изневярата.

"Нейната изневяра не е била плод на мимолетна емоция, истината е, че в последната година тя ме е делила с друг. Имала е две семейства, ако мога да се изразя дипломатично.

Не съм научил изведнъж, имал съм подозрения, но едва наскоро разбрах в детайли цялата истина, сглобих си пъзела. Малко е да се каже, че бях като гръмнат", споделя Антон.

Мъжът добавя, че Кали се е изнесла при своя любовник с двете си деца – момчето на Антон Марк и Жоро - първияt й син. Добавя, че така е редно – Марк да бъде с майка си. Категоричен е обаче, че ако разбере, че тя му вреди по някакъв начин, ще направи така, че това да не се случва.

"Аз съм човек, който е подвластен на ревността и емоцията. Никога не съм следил Галина (както е истинското име на Кали), имал съм й пълно доверие.

Обичах я много и винаги съм й давал пълна свобода да се развива така, както иска. Може би съм най-големият наивник, след като съм научил последен", изповядва болката си Антон.

Оказва се, че всички около него са знаели за изневярата на певицата, но са мълчали съучастнически или са се дистанцирали дискретно.

"Тя до последно ме лъга, това ми е най-болно. За мен Кали е затворена страница като жена. Предпочитам болезнената истина пред красивата лъжа", казва нараненият мъж, цитира blife.bg.