Първият риалити епизод на щурото риалити ''Х Милионер търси съпруга'', излъчен снощи, запозна зрителите отблизо с главния герой на формата – неподржаемия Тодор Славков.

Феновете на Малък Тошко надникнаха в неговото ежедневие, отношенията с бившата му приятелка и дъщеря му, както и в неразказвани спомени от баща му и дядо му, детството и училището.

''Не е имало човек, който да отиде при баща ми, да му поиска някаква услуга и да не получи помощ, ако е било възможно'', разказа Тодор Славков за баща си Иван Славков-Батето. Малък Тошко допълни, че баща му е неговият идол и човек, от когото се стреми да се поучава.

''„Един ден преди да влезе в болницата, където почина, едно от нещата, които баща ми ми каза, беше, че иска да се продължи рода, да направя син'', допълни Тодор Славков.

Тодор показа на зрителите на риалитито дома си, училището, което е посещавал, създадения по инициатива на майка му Людмила Живкова монумент ''Камбаните'', както и къщата-музей на дядо му Тодор Живков в Правец.

Във втория риалити епизод на ''Х Милионер търси съпруга'', който ще се излъчи утре, Тодор ще посети психолог, след което ще покаже на зрителите писмата от кандидатките за неговото сърце. Защо му е нужно мнението на психолог и какво общо има това с писмата на претендентките за негова съпруга зрителите ще разберат на 20 септември от 21:00 по TV7.

Гледайте ''Х Милионер търси съпруга'' с риалити епизодри всеки вторник и четвъртък, 21:00, и лайфове в петък, 21:00, TV7.

Актуална информация за шоуто можете да намерите на официалната Фейсбук страница на предаването и на специалния сайт на формата