Мисис България Ралица Тодорова може да бъде обвинена в склоняване към сводничество и за това я грози дори влизане в затвора.

Именно тя натопи бившите си "колеги" Антон Петров-Хамстера и Мирослав Йончев, които няколко месеца гният зад решетките в ареста.

Хамстера и Йончев са с обвинения за сводничество и склоняване към проституция. Говори се, че техните труженички вземали до 3 бона на сеанс.

До този момент прокурорите още не са връчили обвинение на миската Тодорова, като се очаква да й сложат белезниците в близките дни. В същото време стана ясно, че съвсем скоро съдии ще подгонят и фолкпевиците, които са правили секс за пари, пише lifestyle.bg.

Гневът на прокурора Момчил Момчев срещу Ралица по делото срещу Хамстера е от това, че най-красивата омъжена жена за 2008 г., първоначално сама си призна, а сега започнала да се отмята от показанията си. Тя все още е защитен свидетел и е добре охранявана.

Вчера защитата на Хамстера не можа да го извади от ареста. Апелативните съдии бяха категорични, че има достатъчно доказателства, че Антон Петров е ръководел престъпна група за склоняване към проституция.