15 години Мирослав работи за своето име, знам за всички лишения, които му е коствало.

Мислите ли, че ще опетни името си с кокошкарски истории.Това каза съпругата на задържания за склоняване към проституция Мирослав Йончев Симона.

Наградите на съпруга ми се намират в НИМ, какво означава, че е имал модна агенция, че се занимава с проституция ли, попита тя.

Фирмата върти всички кастинги за български сериали и реклами в България, но никой не се интересува от това, разказа Симона Йончева.

Мисис България 2008 Ралица Тодорова, която е един от свидетелите на прокуратурата не е работила във фирмата, а е била използвана като жури.

Тя обаче не е била коронясана за мисис. Месец след церемонията титлата й е отнета, разкри Симона. Делото няма нищо общо със съпруга ми, просто е попаднал на лошо място, в лошо време, каза Йончева, но отрече да познава Антон Петров Хамстера.

Според майката на Мирослав Йончев арестът му е следствие на разрастващата полицейщина, пишат от

Синът ми не е престъпник и не може да бъде престъпник. Всичко, което досега Мирослав е постигнал е благодарение на личните му усилия.

Арестът е извършен в дома на 83 годишната баба на Мирослав, която се възстановява от смъртта на съпруга си.

Тя е болна, отваря вратата и вижда маскирани полицаи с автомати. Защо не го призоваха, за да се яви в полицията, попита майката на Мистър България.

Прави се опит да се прикрие извършителят на организирания трафик на жени, тъй като има метаморфоза в показанията на Ралица Тодорова.

Тя на практика си е признала, че се е занимавала със склоняване към проституция – сега се търси удобна жертва в лицето на Мирослав, казва съпругата му Симона. Тя разкри, че от Федерацията по културизъм са го помолили да участва в световното първенство, което ще се проведе в България.

Той започна да тренира усилено преди два месеца, а сега тези осем дена в ареста му костват един месец от подготовката, каза Симона.

Тя дори предположи, че Ралица Тодорова най-вероятно обслужва политически интереси.