Някогашната певица Светла Иванова, която помним с парчета като C'est La Vie и "Обичам те дотук", изостави кариерата си и така разочарова феновете на модерната българска музика.

В същото време обаче зарадва почитателите на книгите, като започна да пише.

Популярната българска поп и хаус изпълнителка Светла Иванова се доказа на международната сцена, покорявайки световно известни канали като MTV и VIVA и техните зрители.

Това поприще обаче се оказа тясно за нейната душа и тя се преквалифицира в писателка.

Гласовитата брюнетка в четвъртък ще представи своята нова книга "Вихра и водка", която е продължение на предишните й две - "Забранено до 18" и "Светът в (между) краката й".

Четивото разказва за известна художничка на име Вихра Станишева, попаднала или пропаднала в собствения си вихър.

Чрез задъханите преживявания на героинята авторката показва как се стига до успеха, каква е цената и кои са жертвите, без които не може.

"Влюбих се във Вихра. Колкото повече остарявам, толкоз повече не се познавам. Толкоз повече фантазми ме обземат. Вихра е прекрасен обект за въображения. Тя не признава "преди". Преди са нещастните й любови, самоизмамите, разочарованията, превърнати в опит. И малките надежди, че могат да станат големи. Тя се задушава от тях. И така не успява да им избяга, както аз не мога да избягам от нея", коментира авторът на романа "Феродо" Димитър Шумналиев.