Да има голямо семейство е отколешна мечта на Светла Иванова.

Певицата, която наскоро роди за втори път, винаги искала да има много деца, тъй като тя е расла сама.

"По принцип завиждам на по-големите семейства. Хората са по-щастливи, когато са повече", сподели Светла в "Тази сутрин" по bTV.

"Каквото и да правиш, трябва да си във форма. Едното поддържа другото", пък е старото мото на певицата. До края на месеца излиза второто й дивиди с йога за майки, в което най-важният участник е 6-месечната й дъщеря Стела. Малката се смее и забавлява, докато мама я люлее на краката си.

"Включих я заради онези родителки, които няма къде да оставят децата си, за да тренират", обяснява Светла.

Иванова снима първия си диск с йога за бременни, докато е в осмия месец, за да покаже на майките, че няма нищо страшно да тренираш.

Тя качва по 20 килограма и след двете си бременности. Като взискателна дама обаче не признава, че има суперфигура и се е заканила до края на лятото да свали още 5-6 килограма.

Едновременно с диска, все още топъл от печатницата излезе третият й роман. Във "Вихра и водка" ("Сиела") продължава историята на героинята на Светла от първите й два романа Вихра Станишева.

"Тя няма един прототип, а е събирателен образ, благодарение на моите приятелки, които ми споделят, въпреки че знаят, че историите им ще влязат в книгата. Понякога се случва да ми звънят по телефона и ми казват: "Имам нещо, което ще ти хареса", обяснява Светла.

Третият й опит в сериозната литература събра доста похвали от мъжкарите в родната съвременна литература.

"Чарлз Буковски носи рокля, живее временно във Варна и по естествен, като дишането начин продължава историята на една бунтовна вагина. Светла Иванова за трети пореден път успява да превърне в метафора твърдението, че у всяка красива жена се крие една некрасива история, която я прави още по-красива. Ана Каренина избира влака, Вихра - водката", е мнението на Любен Дилов-син.

"Такива жени са нашето продължение. Вихра, чакам те в моята библиотека. Ще те прелиствам, докато се проумея", споделя пък писателят Димитър Шумналиев.

"След като мъже възприемат книгата, няма да се определи като напълно женска", спокойна е Светла, но предупреждава, че някои нейни мъже познати могат да се разпознаят в книгата.