Антонина имаше повод да празнува вчера, тъй като синът й Денис вече е първокласник. Изпълнителката на Diapason Records придружи малкия сладур, когато той  прекрачи за първи път прага на училището.

Малчуганът ще се обучава в специална паралелка с профил Информатика в столичното 34-то ОУ „Стою Шишков”. На тържеството неговата класна устроила и прекрасно посрещане на бъдещите си възпитаници. Госпожа Гелева приготвила питка със сол и мед, която всички деца опитали.

Самият Денис е много щастлив от факта, че вече е ученик и няма търпение за старта на учебните занятия. „Не ми харесва само това, че трябва да ставам рано, но ще свикна!”, сподели синеокият симпатяга.

Антонина не крие, че била по-развълнувана от сина си. „Нормално е. Това е едно ново начало, съвсем различен етап в живота на всеки човек.”, сподели тя.

„Аз самата адски много се вълнувах на първия си учебен ден, а и винаги съм обичала училището.”, спомня си изпълнителката на „Шматка”.

„Радвам се, че Денис е наследил тази любов към знанията. Пожелавам му да е жив и здрав преди всичко и да е отличен ученик.”, каза още атрактивната брюнетка.