Ерик планира откриването на своя дискотека в красивия балкански град Сопот, с който е свързан дълбоко емоционално.

Новото заведение, което ще отвори врати до края на месеца, ще се нарича Passport club и ще предлага разнообразна попфолк програма.

Изпълнителят на „Поздрав за колежката” отдавна има намерение да се впусне в големия бизнес и е много щастлив, че има възможност да стартира именно от Сопот, където е прекарал детството си.

„Много обичам този град и винаги, когато имам възможност да се върна там, го правя с удоволствие. Съхранил съм прекрасни спомени от детските си години и до ден днешен съм запазил много приятелства.”, сподели звездата на Diapason Records.

„Страхотно е, че ще открия дискотека именно на това място, тъй като тук има много хора, които обичат нощния живот и съм сигурен, че ще се радват да има място, където да се забавляват в най-популярния ритъм с актуалните хитове от попфолк жанра.” довери още той.

Талантливият изпълнител е убеден, че бизнесът със заведението няма да попречи на кариерата му като певец.

„Със сигурност не възнамерявам да се откажа от музиката. Паралелно с организацията по откриването на Passport club работя по няколко различни проекта и съвсем скоро ще промотирам нова песен”, обеща Ерик.