Певицата работи по нов албум.

Новината беше съобщена лично от сладураната по време на онлайн чат с феновете й в интернет. Албумът ще носи заглавието Red и ще излезе на 22-ри октомври тази година.

Вече е ясно как ще изглежда обложката към новия запис, защото Тейлър побърза да я сподели в социалните мрежи.

Red е вдъхновен изцяло от лични преживявания на американската звезда и ще включва общо 16 песни, без бонус записите. Почитателите на русокосата чаровница ще бъдат приятно изненадани от различни дуети. Един от тях ще е с нашумелия изпълнител Ed Sheeran.

„Избрах името Red, защото написах песен с това име. Мислех си какво означават за мен всички различни емоции, от които е вдъхновен албума. През последните две години преживях странни взаимоотношения - връзки пропити с любов, омраза, завист, сконфузност.. Мнението ми е, че всички тези чувства са „червени", просто нямат друга класификация", категорична е красавицата.

Преди няколко седмици младата звезда разби нов световен рекорд като стана изпълнителката с най-много продадени дигитални копия на сингъл (над 630,000). Постижението е за последния й сингъл We Are Never Ever Getting Back Together, който също ще бъде част от Red.