Тази неделя „Станция Нова" ще се завърне в ефира в напълно обновен облик.

Освен провокативното токшоу на Любен Дилов - син, неделният блок ще предложи на зрителите още едно ново лице.

Това е Диана Алексиева, която всяка неделя ще поставя финал на Станция Нова с рубриката „Необичайните заподозрени".

Място в нея ще намират вълнуващи документални разкази за хора, преживели интересни, необикновени и драматични събития, променили или белязали по някакъв начин живота им.

В рамките на 20 минути, „необичайните заподозрени" ще споделят своята гледна точка за въпросното събитие - ще ни отвеждат на автентичните локации, ще споделят архивни кадри и снимки, а така също и разкази на свидетели, които още повече ще допринасят за достоверността на историята.

„Целта на тези кратки документални форми е да разберем как обикновеният човек се справя с необикновените моменти в живота си - голяма печалба, мечтано пътуване, няколко брака, затвор или загуба", разказва водещата Диана Алексиева.

Междувременно стана ясно, че любимата на продуцента Иван Христов - Ирина, ще води нова рубрика. Вместо "Най-добрата майка" тя вече ще бъде лице на "Най-добрият човек".

Рубриката има за цел да дава трибуна на многолики и вдъхновяващи истории, които да връщат вярата в доброто у хората, а и да дават отговор и на всички, които по някакъв начин изживяват подобна ситуация.