Николета Лозанова е имала мераци да се преквалифицира във фолк звезда.

Самият шеф на компания Пайнер Димитър Димитров призна, че плеймейтката е обмисляла идеята да стане колежка и конкурентка на врагинята си Алисия, но по една или друга причина е отклонила предложението.

„Николета предпочете в крайна сметка друга кариера вместо певческата. Имали сме разговори”, призна в интервю за „ШОУ” Митко Пайнера, цитират от horarena.net.

Амбициите на Лозанова не са изненада, имайки предвид, че моделката прави дует с Ванко 1. Песента може и да не е блестяла с текст и певчески таланти, но е факт – стана хит в социалните мрежи.

Запознати са убедени, че ако Николета бе направила дори и плах опит в Пайнер, щеше да заличи Алисия като певица и много други известни чалга звезди щяха да й дишат прахта. За никого не е тайна, че повечето изпълнителки в бранша разчитат основно на силикона и скандалите около тях, отколкото на таланта си.

А красавицата на Валери Божинов е царица в това отношение.

Тази война трябва да спре!!!

Противно на очакванията, Митко Пайнера е много против вечната война между певиците в компанията.

„Не толерираме тази вечна вражда между изпълнителите. Показвам им, че нашето отношение е различно и те трябва да преглътнат различията помежду си. Както направиха Галена и Преслава. Те призоваха феновете си да не враждуват. Ето това е професионализъм!”, възхити се музикалният бос.

С клаузи задължаваме певиците си на морал

„Имаме клаузи в договорите, чрез които певиците се задължават да поддържат морала на компанията неопетнен”, разкрива Митко Пайнера по повод слуховете за проституция сред певиците. По думите му това са само слухове и няма доказателства, че дадена изпълнителка заработва „под другия начин”.