Най-известният репортер на „Господари на ефира” Дейвид мина на страната на конкуренцията и активно работи за предаването за гафове на Би Ти Ви, научи „Всеки ден”.

След скандала между медията и продуцента Джуди Халваджиян от първата частна национална телевизия се заканиха да направят подобно шоу и са готови на всичко, за да отмъкнат част от екипа на арменеца.

Подготовката за новото предаване по Би Ти Ви тече с пълна сила в помощта на италианските продуценти от „Стриша ла нотисия”, които се отказаха от Халваджиян.

Създателите на новото шоу са привлекли не само Дейвид, но и съпругата му, която пък ще се труди в екипа, който гледа под лупа телевизиите за гафове.

Тя също е бивш кадър на Халваджиян. Двамата в последно време изчезнаха от светлините на прожекторите, защото работеха в провинциална кабеларка.

Преди години обаче Дейвид Славчев, който е завършил ВИТИЗ, си спечели скандална слава с разобличаването на некоректни търговци, таксиджии и корумпирани бюрократи. Успя дори да влезе с гранатомет в уж строго охраняваната сграда на Външно министерство през 2004 г.

Още колеги на съпругата на Славчев от така наречения мониторинг напускат през глава фирмата на Джуди „Глобъл вижън” и се цанят при конкуренцията. В екипа на Би Ти Ви са привлечени още сценаристи, монтажисти, осветители и вякакви други кадри от „Господари на ефира”.

От канала се пробвали да поканят дори адреналинките на арменеца, като първоначално провели разговор с тяхната хореографка Станислава Гочева, която иначе е по-известна като Стаси. Тя е кадър на Нова телевизия почти от създаването й и затова останала лоялна към медията.

Отказала на Би Ти Ви и защото се омъжва за богат чужденец и напуска България. Конкурентите на Джуди обаче се твърдо решени да имат танцьорки, затова търсят нов хореограф.