Преди няколко години Биляна и нейната колежка Невена Воденичарова създадоха своето авторско танцово шоу - The Secret Garden. Сега двете се радват на завиден успех и продължават да създават нови идеи за представлението си.

"Тази година работата ми идва в повече, имаме доста ангажименти и съм много щастлива.", похвали се танцьорката пред bliasak.bg, която преди дни се завърна от почивка в Китен, където беше с половинката си Митко и дъщеря им - Никол.

Биляна разказва, че за да не омръзват на публиката си постоянно измислят нови костюми, а отскоро имат и гост- изпълнител Анн Джи. Танцьорката се хвали, че имат много участия в чужбина, а сред често посещаваните дестинации е  Дубай, пише blife.bg.

"Продължаваме да работим с FTV, предстои ни отново пътуване до Бахрейн през есента! Целим се високо - защо не фестивала в Кан догодина. С Невена вече сме били там и определено мисля, че Secret Garden ще се впише идеално в клубния живот."

Йотовска споделя, че работата не пречи на семейството й, защото е много организирана. Биляна и нейният любим Митко си мечтаят за още едно дете, но след "година, две, три - и този момент ще дойде".