Професор Юлиан Вучков разкости Лейди Гага, наричайки я ревла, а ченето и било щръкнало като зейнало чекмедже.

Това той направи в коментар за патриотичното възпитание на младите българи. Вучков оплю любимката на тийнейджърите и като певица, и като човек, и като външна визия.

Устатият професор е категоричен, че Лейди Гага е изкуствено създадена звезда и прогнозира, че само след една-две години певицата ще бъде в нафталина и мястото й ще заеме друга звезда.

”Тя не е певица, тя се дере”, казва той. Според него тя иска да заслепи Мадона и успява, защото е по-млада и по-маниакална.

„И двете имат по три песни, а всичко останало е “транка–ланка, транка-ланка… И двете разчитат на земетръсното си обкръжение и ефекти, на светкавици и буламачи.”, обобщи в свой стил Вучков пред ТВ7

Той добави, че не харесва текстовете на песните на Гага, защото „били злодейски и чешат долните инстинкти на младото поколение, карайки го да изпитва сатанинска омраза, а не любов“, пише БЛИЦ.

“Ченето и е щръкнало като зейнало чекмедже. Облича се в сурови свински пържоли…”, не спести критиките към външния вид на идола на младото поколение професорът.