Галя Щърбева се шири в огромен палат.

Постройката с размери на прогимназия е „кацнала“ на една от високите точки на Княжево, малко преди пътеките към Златните мостове на Витоша – научаваме от страниците на в. „Уикенд“, пише kliuki.bg.

Остава загадка доколко законна е къщата – май че тя влиза в територията на природен парк – намеква изданието.

Къщата е на два етажа и личи, че е ремонтирана наскоро. Всичко е ново – от съвременните плоскости за изолация, с които са облепени външните стени, до петкамерната дограма на прозорците и тентата над верандата, опъната да пази сянка на обитателите.

Противно на традицията, подобни тузарски имоти да се пазят от лоши очи с високи дувари и охранителни камери, оградата на Щърбевата къща е ниска и не скрива почти нищо от любопитните погледи.

Вижда се, че освен постройката, стопаните поддържат с внимание и обич и самия двор. Градината е безупречна и безспорно заслужава да украси корицата на някои специализирано издание. Всичко там е подредено под конец, а зеленият цвят на многобройните цветя и храсти вдъхва усещане за райско спокойствие на всеки, любуващ се на гледката.

Самата Галя Щърбева обаче признава, че никак не бърза със създаването на потомство и няма нищо против да обитава огромната си къща само с мъжа си Петко, за когото се омъжи преди 2 години.