Хората, които татуират я лика на някоя известна личност, я името на любимия си отбор върху кожата си, не са рядкост. Свикнали сме обаче в тази графа отявлени фенове да виждаме предимно чужденци, луднали по някоя западна звезда.

Е, оказва се и в България има такива напълно отдадени фенове.

Една такава почитателка е Женя Иванова и по всичко личи, че тя е голяма фенка на поп-фолк певицата Анелия, пише Inews.bg.

Толкова голяма, че носи името ѝ близо до сърцето си. Мастиленият надпис "Anelia" е изписан на ключицата на Женя, която очевидно е напълно отдадена на идеята, че певицата е №1.

Целият ѝ профил в една от социалните мрежи е пълен с песни и снимки на Анелия, като двете даже имат няколко общи кадъра.

На снимката с въпросната татуировка се виждат и други атрибути, посветени на гласовитата дива. Плочка, украсена с нейните лик и име, си прави компания с буквичката "А", закачена на друга верижка. Такава отдаденост може само да радва знаменитост от която и да е сфера.

Припомняме, че фолк певецът Борис Дали също има своя вярна фенка, която неотдавна татуира лика му на рамото си. Повече научете .