На Анелия и станало навик да лъже. Не била по дамска превръзка на участие, не бил шофьорът й виновен за пътния инцидент. Все другите са й виновни.

Истината за пътния инцидент в който е попаднала певачката била съвсем друга. Ето как се е случил той: ''Ауди''-то на Анелия е било трета кола след автомобил ''Тойота''. Шофьорът на “Тойота''-та е предотвратил с бързата си реакция верижна катастрофа. Срещу ''Тойота''-та се е движил автомобил с много висока скорост и неправомерно изпреварвал ТИР. Шофьорът на ''Тойота''-та набил спирачки за да избегне челен удар и да даде възможност на летящия срещу него автомобил да си влезе в плътното. Последвал удар върху ''Тойота''-та от колата движеща се след нея.

Автомобилът е смачкан до неузнаваемост. Пътувалите в автомобила две малки деца са получили повърхностни наранявания и са се стресирали.

В това време шофьорът на Анелия карал бясно към Русе, там шефката му щяла да забавлява клиентите на елитен за града клуб. Когато станал инцидентът с внезапното спиране, шофьорът на чалгаджийката спрял рязко и пътувалите в джипа Анелия и сестра й се стреснали, нищо повече. Нахалният шофьор на Анелия се вбесил от внезапното спиране, минал пред другите коли и се опитал да избута от пътя ''Тойота''-та.

Нямало никакъв удар с джипа, защото не е имал допир с друга кола, разказаха свидетели на инцидента. Очевидците на инцидента били потресени от вулгарното държание на фолкаджийката. Възмутени коментирали: ''Тая се е взела много на сериозно, за каква се мисли'', ''Коко с право я нарита'' и др. от тоя род, пише skandalno.net. Певачката и сестра й се държали много арогантно и в КАТ – Русе.

На фолкаджийката не й светнала лампичката, че служителите в КАТ може би я харесват като изпълнител и не е редно да се държи толкова високомерно. Може би не й е стигнал акъла да осъзнае, че феновете са тия които й плащат хонорарите. Потърсена за коментар Анелия моментално излъгала, че шофорът й е карал много бавно и не са се движили с несъобразена скорост.