Устата ще участва в мащабната продукция - Непобедимите 2, но не като актьор, а като част от музиката към филма.

"Казах ви аз още в началото на годината, че ще бъда изключително активен през 2012-та и ще ви поднеса много изненади. След завръщането ни със Софка, абитуриентското включване с Тони, туй-онуй с Бат Милко, италианското GSM клипче, забранената реклама на Chi Chi... Сега смело ще се включа и в най-очакваната мащабна холивудска продукция за тази година – НЕПОБЕДИМИТЕ 2.

За мое щастие, не като актьор… щото нямам навършени 50 години (изключително условие за основният актьорски състав), а, като както се казва, музикално оформление! В една от сцените на филма ще звучи моя песен, малелейййййй! То това не е кой знае какво, ама май досега не се е случвало в нашенския шоубизнес, доколкото се сещам. Май, май имам за фен Слай. Пожелавам ви приятно гледане на филма.

Световната премиера на “Непобедимите 2″ е на 17 август, обаче ден по-рано предпремиерно се прожектира в София. На 24-ти официално ще прережем лентата и в България, където е снимана и една голяма част от филма", пише Устата в сайта си Ustata.bg