Ивайла Бакалова е изхарчила 30 бона в бургаски бутик – издадоха я наблюдателни граждани пред в. „България днес“.

Те забелязали, че Мис България 2001 си купила скъпа лятна рокля, модерни ботушки на дупки за лятото и изискан шал. Бившата на Румен Гайтански-Вълка се сдобила и с дамска чанта плюс пълен комплект луксозни аксесоари към нея – колан, шноли и др.

По време на шопинга Бакалова нито веднъж не попитала кое колко струва. Накрая платила с кредитна карта.

Въпросният бургаски бутик е много популярен сред местния хайлайф и много известни и богати дами пазаруват в него. Цените са недостъпни за простосмъртните. Самата Ивайла Бакалова била в Бургас заради среща с нейни приятели. Преди това дамата прекарала близо седмица в луксозен хотел в курортно селище „Елените”.

Тази дни, както всяко лято, миската ще замине за Испания заедно с дъщеря си Рая и сестра си Божидара. По традиция трите почиват на Иберийския полуостров.

Явно Гайтански не е прекъснал издръжката на бившата си и дъщеря си. Дори напротив – подсигурява им охолство, ако се съди от това с каква лека ръка Ивайла пръска десет бона за парцалки.

Наскоро Ивайла се похвали с нов апартамент в София, който е подарък именно от Румен Гайтански.

Любопитна подробност е, че Вълка е купил и един апартамент на първата си жена Ели, от която също има дъщеричка. Жилището се намира в същата кооперация, в която е и този на Бакалова, отбеляза любопитната подробност в. “Всеки ден”. Ели и Ивайла живеят почти една до друга в огромни апартаменти в софийския квартал “Лозенец”, допълва още изданието.

Жилището на Ивайла се намира до Японския хотел в новопостроена сграда, където имоти имат и други ВИП персони. Според мълвата то излязло на Вълка 170 000 евро.

Снимки: Bulphoto