С наглото си и надуто държание певицата Мария успя да си навлече гнева на сервитьорки, фризьори и продавачки.

Мария е станала отвратителна на всички и скоро може да изяде някой и друг шамар, коментират в светските среди.

Мария дотолкова се е вживяла в ролята на милионерска държанка, че вдигала скандал на всеки, който и се изпречи на пътя.
От наглото и поведение страдал не само обслужващия персонал на заведения, хотели, фризьорски салони, магазини, но и най-обикновени хора, които певицата среща на улицата.

Наскоро ''жертва'' на нафуканата певица станало невинно момиче, което явно е разпознало певицата и я зяпнало с интерес.
''Ти кво ме зяпаш, ма?'' – креснала Мария на девойката, която се шашнала от реакцията на изпълнителката и видимо притеснена извърнала поглед.

При тези не особено адекватни реакции дори шофьорът на Мария се изчервявал от срам и забивал поглед в земята. Любовницата на Християн Гущеров обаче демонстрирала абсолютен непукизъм и всеки път истериите й ставали все по-големи.

Припомняме и случай, при който Мара заляла с горещ чай краката на сервитьорка.
Момичето изтърпяло болката и унижението от злобното миньонче, защото Мара не харесала вкуса на чая, който си била поръчала. Надутата певица гневно заявила, че горещата напитка не е достатъчно силна. ''Вие на мен втора употреба чай ли ми давате, бе? Кои сте вие, бе, селляндурки'', разлютила се Отварачката и обърнала чашата върху краката на келнерката.

Девойката се ошашавила и не успяла да реагира, но се заканила, че ако види злобната чалгаджийка още веднъж ще й зашие една здрава плесница, макар че рискува след това да бъде уволнена, пише kliuki.bg.