От доста време насам Златка Димитрова се опитва да блесне с красота, интелект и интересни истории от ежедневието си, с които  да задържи публичния интерес върху себе си.

За целта бургаската сирена редовно информира феновете си във Фейсбук какво прави, кога се храни, прави секс, тренира, спи и изобщо за всичко, което се случва около нея, пише kliuki.bg.

Златка дори е решила, че медиите постоянно я следят, защото тя е най-интересната личност в тази държава и изригна със статус с главни букви, очаквайки съчувствие от феновете си:

Да, ама не! Плеймейтката не получи желаната подкрепа от почитателите си. Някой от тях дори се обърнаха срещу нея и разгневено заявиха, че силиконовата хубавица се е превърнала в поредната жадна за внимание „кифла”. Разочарован фен написа:

Плеймейтката пък побърза нафукано да отговори, че никак не се е променила.

Изказването й обаче отприщи множество коментари – някой я защитиха, други я провокираха, а трети се подиграха с неграмотността й:

Въпреки, че отрече да се интересува кой какво говори за нея, брюнетката не спря да се оправдава след всеки негативен коментар отправен към нея.