Добродушният певец Милко Калайджиев хвърлил феновете на фолка в ужас когато заявил, че повече няма да прави чалга и ще пее само рап.

Известният мустакатко обяснил, че идеята за това му хрумнала по време на записите на ''Време за избухване'', в която направиха дует с рапъра Устата и уточнил, че оттук нататък, всички трябва да му викат Милко К.

Причината за рязката промяна в стила обаче не била само комерсиална, но и до известна степен принудителна. Милко К. споделил, че напоследък въобще не му се отдава да намери нови таланти за лекия поп – фолк жанр и това сериозно го удряло по джоба. Припомняме, че освен с продуцирането на собствена музика, певецът се занимава и с издирването на нови звезди, а едно от откритията му е самата Преслава.

''Вие разбирате ли, че в последните години няма въобще интересни гласове. Няма желание, няма страст, всичко е пусто. Тези новите аз дори не ги и познавам. Ако някоя пък има данни, то тя е супер несериозна – например Теди Александрова ми закъсня с 8 часа. Всички си тръгнаха и аз ги моля да останат, за да я чакаме. Това са младите – едно нищо'' – казал К. и допълнил, че за да успееш, преди всичко трябва да си точен, пише skandalno.net.

Особено важна за успеха била и артистичността на дадения изпълнител, и не на последно място – да не се възгордява. По – голямата част от така наречените „звезди” се самозабравяли, когато съберат по десет фена във Фейсбук и започвали да се надуват до пръсване. Други пък залагали само на скандалния имидж, което според Милко е отвратително.