Фолк звездата Емилия тушира всеки хейтърски коментар по адрес на Николета Лозанова, показва бърз преглед на личния й профил във „Фейсбук".

Съвсем скоро плеймейтката ще заголи бедро във видеото към „Ще чакам да ми звъннеш", което бе заснето от екип на Люси Иларионов вчера в София.

През последните дни певицата подгряваше феновете си за екранната колаборация с лаконични, но емоционални статуси от типа на „Тече трескава и изтощителна подготовка, но клипът ми с Николета ще бъде най-щурият ми до момента."

Сериозен процент от последователите й в социалната мрежа побързаха да дамгосат футболната съпруга като „мумия" и „недоразумение".

"Щом я смяташ за мумия ти препоръчвам да не гледаш музикални телевизии в близките две седмици. И не я обиждай повече, моля", гласи един от уроците по дипломация на Емилия. В минилентата моделката флиртува с няколко мачовци паралелно.

Николета и последният трофей на Коко Динев се запознаха официално вчера пред камерата на оператора Йордан Петков. До идеята за общ проект се стига след есемес, в който Николета обяснява, че харесва звученето на Емилия и би се снимала в нейно видео гратис.

Впоследствие Емилия афишира и симпатиите си към нея. „Тя е млада, красива, актуална, талантлива - всичко това е в плюс за клипа. Не се събираме, за да съдя кой е прав в историите, за които толкова я обсъждат. Ако трябва да бъда честна, и аз съм обвинявана години наред, че съм крадла на мъже и т.н., така че с Николета имаме горе-долу сходни съдби. Смятам, че много от хората, които казват, че не я харесват, вътрешно признават обратното - просто защото е хубава", сподели гордостта на Гълъбово пред сп. „Нов фолк", пише lifestyle.bg.