Мис България 2009 Антония Петрова и съпругът й Александър Бередин изкараха една седмица в Санкт Петербург по време на белите нощи.

Те се отбиха и в резиденцията на Владимир Путин.

Поводът за екскурзията бил годишнина от завършването на Александър  на Военнокосмическата академия „А.Ф. Можайски”, пише monitor.bg.

„Събрахме се по обяд пред учебното заведение, след това имахме организирана екскурзия по р. Нева, след което акостирахме близо до Константиновския дворец. Това е резиденцията на Владимир Путин в Стрелня, Санкт Петербург. Изключително красиво и изискано място. Доскоро той е бил полуразрушен. 6000 души и 2000 реставратори са работили по изграждането му”, разкри Петрова.

След като приключили разходката Антония и Александър се отправили в една банкетна зала ресторант. За съжаление на миската самият Путин не бил в двореца по това време.

"Роклята на снимките е Herve Leger, чантата - Loius Vuitton, обувките - Baldinini, топ- Karen Millen, тюркоазено яке - Guess, панталон - Alexander Mcqueen, шал за коса - Kenzo! Това може да се провери! Колко сте жалки, необразовани, а и изказвате мнение! Ако имате забележки - обърнете се към съответните дизайнери! Смешни сте или просто проблемът е че ги носи Антония и най-вече че й стоят перфектно! Поздрави от дизайнера поддържащ огромния й дрешник, който Вие мили хора без стил никога няма дори да сънувате! :)", пък пише дизайнерът на Антония във Фейсбук, по повод негативни коментари относно облеклото на Антония от снимките.

*Антония Петрова във Фейсбук: Константиновский дворец - резиденция на Руския президент -Владимир Путин в Стрельня, Санкт Петербург! През 2006г тук се провежда среща на държавните глави на 8те най-развити икономики в света - Г8!
Този уикенд тук празнувахме годишнина от завършването на Александър на Военно-космическата академия имени А.Ф. Можайского!

*Антония Петрова във Фейсбук: Една от любимите ми снимки в този албум! Като цяло всички снимки са ни много хубави, не само защото Санкт Петербург е приказен, но и защото се забавлявахме много и всеки един момент се превърна в незабравима емоция!

*Антония Петрова във Фейсбук: ПЕТЕРГОФ - лятната резиденция на Петер I, на брега на Балтийско море, Фински залив! Уникален дворец със златни фонтани, статуи и огромен, приказен парк и градина! От всички страни чувстваш богатството на руската култура и история!
Една от любимите ми снимки в този албум! Като цяло всички снимки са ни много хубави, не само защото Санкт Петербург е приказен, но и защото се забавлявахме много и всеки един момент се превърна в незабравима емоция!

*Антония Петрова във Фейсбук: Невский проспект, Санкт Петербург! БЕЛИТЕ НОЩИ, 00:30ч - залеза на слънцето!

*Антония Петрова във Фейсбук: Разходка по р. Нева! Россия - страна возможностей!

*Антония Петрова във Фейсбук: Вдигащите се мостове по р.Нева в Санкт Петербург, по време на БЕЛИТЕ НОЩИ, 01:30 през нощта, която трае едва 3 часа! Разходка с яхта под мостовете, докато се отварят - невероятно изживяване!
Наричат Санкт Петербург - Северната Венеция, аз бих казала че е дори по-красив, пищен и царствен от нея! Архитектурата на града, реките и каналите са изумителни!

Междувременно папараци сгащиха наскоро Aнтония да развява целулит на родното Черноморие. Миската веднага отвърна на удара с коментар във „Фейсбук”.

„Пукнете се от яд, но нямам целулит! Мили хора с дребни завистливи душици, обръщам се към вас, въпреки че сте под достойнството, нивото, външния вид и начина ми на живот просто за да ви се изсмея в лицето. Само за сведение мерките ми в цял свят се считат за еталон за красота, само тук някой се опитва да каже на бялото черно”.