Solar са подготвили най-силната си програма от съществуването на фестивала.

В рамките на една седмица у нас ще пристигнат Топ 3 на най-добрите диджеи в света. Купонът стартира на 27 юли с първата визита в България на диджей номер 1 в света Дейвид Гета.

Двукратният носител на "Грами" ще направи своето шоу на стадиона в Несебър.

Ден след избухването му на същата сцена ще видим холандската мегазвезда Тиесто. И ако Гета е диджей номер 1 в света, то Тиесто е най-богатият с 65 млн. долара в банковата сметка.

Всеки от тях ще пристигне със своя частен самолет и ще остане около 24 часа в България, като, разбира се, ще бъдат регистрирани под чужда самоличност. Изискванията им са само технически и за да бъдат удовлетворени, цялата техника се вкарва от чужбина.

А заедно с тях зад пулта ще има само витаминизирана вода и най-висок клас шампанско.

Партито ще продължи с денс сцената на Spirit of Burgas. На 3 август зад пулта на Solar Dance Arena ще застане транс иконата Армин ван Бюрен. Още първото си гостуване у нас през 2010 г. Армин обяви за най-доброто си парти за годината.

Любопитен факт е, че въпреки милионите си фенове по света и безбройните си награди той е сред най-непретенциозните звезди. Колкото и невероятно да звучи, единствената негова странност е, че след като приключи сета си по изгрев слънце, задължително изпива чаша червено вино.

На 4 август, Solar Dance Arena ще събере двамата любими хаус диджеи на българската публика Марк Найт и Фед ле Гранд.

А последната вечер на Spirit of Burgas, 5 август, е запазена за техно магнатите Ричи Хоутин и Dubfire. Освен като основател на един от най-влиятелните музикални лейбъли - Minus, Ричи е известен и с любовта си към японската кухня.

Затова и организаторите са направили специално японско меню, включващо различни видове суши и саке.