Противно на слуховете, че води гаджето си Христо Гущеров за носа, фолк певицата Мария всъщност плаща скъпо и прескъпо за новата си връзка.

Миньончето на фолка, което все по-рядко се появява на музикалната сцена, споделя, че високият й стандарт на живот също си има цена.

Близки на изпълнителката твърдят, че заради Гущеров Мария се е отказала от хиляди неща. На първо място фолк певицата далеч не е толкова продуктивна откъм музикални проекти, но за сметка на това може да се похвали, че живее в цял палат. Милионерският син обаче държи буквално в златна клетка новата си любима. Християн й налага сериозни ограничения не само по отношения на кариерата, но и във връзка с приятелите й, пише kliuki.bg.

Заради връзката си с милионерския син, фолк дивата прекрати приятелството си и с близки свои колежки. Освен това, вече  почти не общува с останалите изпълнителки, тъй като те не са ''подходяща компания'' за милионерската годеница. Близката й приятелка Цветелина Янева също се скара с нея след развода с Митко Андонов.

По всичко личи, че луксът, в който Мария живее си има своята цена. Но явно фолк дивата е готова да направи много компромиси със себе си, за да поддържа толкова висок стандарта си на живот.