Френската певица и актриса Ванеса Паради работи усилено върху новия си албум, който трябва да е готов през март 2013 г, съобщават френски медии.

В интервю за сп. "Фемина" Ванеса разкрива новите си проекти. В момента тя представя новия си филм "Je me suis fait tout petit" на режисьорката Сесил Руо. Паради изпълнява главната роля в лентата заедно с актьора Дени Меноше. Премиерата на филма ще бъде утре.

Освен това Ванеса работи по нов албум, който ще излезе през март догодина. Това ще бъде първият диск на звездата от пет години насам след "Divinidylle", с който оглави класациите. DVD-то от последвалото турне за представянето на албума беше продадено в 80 000 екземпляра.

"Работя по новия си албум. Написах текстовете, има и прекрасни песни от други текстописци и композитори. Неотдавна започнах записите и съм щастлива", споделя Паради.

"От пет години не съм стъпвала в студио, за да записвам албум. Това са едни от любимите ми моменти. Попадаш на изолирано място, отдаваш се напълно на музиката и това е прекрасно", допълва звездата.

А накрая на въпрос какво си пожелава оттук-нататък, Ванеса отговаря просто: "Един хубав албум", пише БГНЕС.