Натали Портман и годеникът й Бенжамин Милпие разменят брачни клетви в края на лятото в Калифорния.

Носителката на "Оскар" и приятелят й, с когото се запозна по време на снимките на "Черният лебед", се сгодиха  през 2010 г.

Клюките свързаха в брак Портман и хореографа Милпие още през февруари тази година, когато двамата  бяха забелязани да носят халки на церемонията по раздаването на наградите Оскар в Лос Анджелис. Светските репортери предположиха, че тайно са се венчали.

Каквото и да се е случило тогава, остава в миналото, сега обаче двойката планира интимна церемония на калифорнийското крайбрежие на 5 август.

"Натали и Бен ще се оженят в Биг Сур. Това е едно от любимите места на Натали. Всеки път, когато се нуждае от почивка от Ел Ей, тя бяга тук", разкри източник пред списание "Ин Тъч".

"Сватбата е за най-близките им приятели и роднини. Това ще бъде много спокойно събитие. Те не изпращат покани, Натали дори може да не си купи нова рокля", споделя друг източник пред изданието.

Според близки на Бенджамин и Натали двамата са си разменили пръстени още преди раждането на сина им Алеф, сега обаче ще го направят официално. Гостите вероятно ще са най-много 60.